Ledige stillinger

Maskinfører for gravemaskin

Sjåfør til mindre lastebil (16 tonn)

Vi søker en sjåfør som kan kjøre vår Mercedes Benz Atego, en fleksibel lastebil med 3 veis tipp. Men vi ønsker en sjåfør som også kan kjøre mindre gravemaskin ved behov. Du må derfor i tillegg til å ha førerkort klasse C, samt ha maskinførerbevis for M2 Gravemaskin.

Det er viktig at du kan jobbe selvstendig, ta ansvar og være fleksibel.

Søker må snakke norsk.

 

Søknad med CV sendes:

  • e-post til post@runenordahl.no
  • eller med post til Rune Nordahl Ent. AS, Lonåsen 2, 5267 Espeland.

Har du spørsmål eller ønsker nærmere opplysninger om stillingen kontakt gjerne daglig leder Geir Teigland på mobil 982 66 626, evt. prosjektleder Jarle Nævdal 982 66 612.

Våre tjenester

Rune Nordahl Entreprenørforretning AS har fått et solid fotfeste i Bergen og omegn takket være dyktige, stabile fagfolk og kontinuerlig oppgradering og modernisering av maskinparken. Etter mange år i bransjen, kan vi se tilbake på en tid med sunn vekst og en rekke interessante oppdrag.

Kontakt oss

Telefon: 55 39 32 60
Kontortid: 07:00 - 15:00

E-post: post@runenordahl.no


Adresse:

Rune Nordahl Entreprenørforretning AS,
Lonåsen 2,
5267 Espeland

Om oss

Vår hovedgeskjeft er grunnarbeid i forbindelse med bolig- og industribygg og kommunal-tekniske anlegg som veg- og VA-anlegg.

Skikkelig grunnarbeid krever god kompetanse og riktige maskiner. Dette er grunnpilarer som Rune Nordahl Entreprenørforretning AS bevisst har satset på siden starten. For oss handler det om å forene kapasitet og kvalitet i alle våre oppdrag.